Kérdése van? Hívjon minket! +3617886676

VIRimmun Balance
VIRimmun Balance
3 780 Ft 
3 400 Ft

VIRimmun Balance

A VIRimmun Balance abban segít a szervezetünknek, hogy a vírusokkal szemben ellenállóbb legyen illetve vírusfertőzés esetén rövidítse le a betegség folyamatát.

 

Ehhez a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokkal igazolt leghatékonyabb 100 %-ban természetes hatóanyagokat állítjuk szervezetünk szolgálatába. 

 

A VIRimmun Balance fő hatóanyaga a quercetin: 

 

A Quercetint a japán pagoda fából készült kivonata formában tartalmazza (Sophora japonicaerős gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, megvédi a sejteket az oxidatív stressztől, igen erős immunfokozó és széles spektrumú vírusölő hatással bír.

D-Vitamin

Mivel tanulmányok kimutatták, hogy nyilvánvaló kapcsolat van az alacsony D-vitamin szint és a vírusfertőzések között, 2000 Ne D Vitamint is tartalmaz a készítmény, mely a bőven fedezi a napi szükségletet.

A COVID-19 kapcsán végzett klinikai vizsgálatok igazolták a cink és szelén hatását is a vírusokkal szembeni küzdelemben, így ezekkel az ásványi anyagokakkal fokozzuk a készítmény vírusokra gyakorolt hatását és szervezetünk ellenállóképességét.

 

Hatóanyag

Napi adag 1 tabletta

NRV%

D-vitamin

2000 NE

1000%

Cink

25 mg

250%

Szelén

100 mg

182%

Közönséges pagodafa kivonat ebbl quercetin

265 mg

250 mg

* *

 

NRV % – Nutrient Reference Value, Táplálkozási referenciaérték
* ajánlott beviteli referenciaérték nem áll rendelkezésre

Adagolás: napi 1 kapszula, bő folyadékkal bevéve
A csomagolás 30 napi adagot
tartalmaz.

Javasolt kúra szerű alkalmazása az őszi/téli szezonban megelőzés céljából napi 1 kapszula, enyhe tünetek esetén napi 2 kapszula.

Notifikációs szám: OGYEI/30989/2023

 

 

Rendelhető
10
3 780 Ft 
3 400 Ft
Egységár: 113 Ft/db
Kezdete: 2023.02.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 380 Ft
Részletek

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a VIRimmun Balance? 

- Quercetin (Sophora japonica- japánakác más néven pagodafa kivonat)

- D Vitamin

- Cink

- Szelén

 

Hogyan előzi meg a vírusfertőzéseket a Quercetin?

Japan_akac_pagodafaAz inflienza, az RS és a COVID-19 vírus továbbra is az egész világon terjed, nincsenek országhatárok. Több száz gyógyszerteszteléses klinikai vizsgálat folyik a vírusokkal szembeni védekező képesség és a betegség gyógyulási folyamatának kezelése kapcsán, kezdve az intravénás C-vitaminnal és az őssejtekkel, a HIV-gyógyszereken át a malária-gyógyszerekig.

 

Kimutatták, hogy a quercetin-származékok széles spektrumú védelmet nyújtanak a vírusok széles köre ellen, ideértve a SARS-t is.

Amint azt már a Nutrients folyóirat 2016. évi tanulmányában megírták, a quercetin egy erős immunfokozó és széles spektrumú vírusölő hatással bír. Gátolja a gyulladást elősegítő citokinek felszabadulását, ami hasznos lehet, mivel a súlyos COVID-19 fertőzés és az azt követő halál a citokinek viharaktivitásának köszönhető. A kvercetin továbbá stabilizálja a hízósejteket is, és közvetlen szabályozó hatással van az immunsejtek alapvető funkcionális tulajdonságaira, akár alulszabályozással, akár elnyomva számos gyulladást és funkciót.

 

A kvercetin egyik legtöbbet tanulmányozott tulajdonsága az antivirális képesség, amelyet három fő hatásmechanizmusnak tulajdonítanak:

  • A vírus sejtfertőző képességének gátlása.
  • A már fertőzött sejtek replikációjának gátlása.
  • A fertőzött sejtek antivirális gyógyszeres kezeléssel szembeni rezisztenciájának csökkentése.

Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma által finanszírozott, 2007-ben közzétett kutatás azt bizonyította, hogy a kvercetin csökkenti a vírusos betegségek kockázatát. Ami a szélsőséges fizikai stressz következtében egyébként alááshatja az immunrendszer hatékonyságát és hajlamosabbá tehet a fertőzésekre.

Más tanulmányok is megerősítették a kvercetin hatékonyságát a vírusok széles köre ellen.

Egy 1985-ös tanulmány megállapította, hogy a kvercetin gátolja az 1. típusú herpes simplex vírus, az 1. típusú poliovírus, a 3. típusú parainfluenzavírus és a légzőszervi szintetikus vírus fertőzőképességét és replikációját.

A kutatók 2014-ben azt is megjegyezték, hogy a kvercetin „ígéretes kezelésnek tűnik a rinovírus okozta náthában.

Egy 2010. évi állatkísérlet szerint a kvercetin mind az A típusú, mind a B típusú influenza vírusokat gátolja. Két másik fontos felfedezés is történt ekkor. Egyrészt a vírusok nem tudtak kialakulni a kvercetin által elért rezisztencia mellett, másrészt antivirális szerekkel egyidejű alkalmazás esetén a hatás jelentősen fokozódott. Ez pedig megakadályozta a gyógyszer-rezisztencia kialakulását.

Egy 2004. évi állatkísérlet, amely a kvercetin influenzára gyakorolt hatását vizsgálta, a H3N2 vírustörzset használta. A szerzők szerint:

„Az influenzavírus-fertőzés során oxidatív stressz van. Mivel a kvercetin helyreállította sok antioxidáns koncentrációját, javasolták, hogy gyógyszerként legyen használható a tüdő védelmére az influenzavírus-fertőzés során felszabadult oxigénből származó szabad gyökök káros hatásai ellen.”

Miért van jelentősége a D Vitaminnak a vírusok kezelésében?

D VitaminRengeteg adat áll rendelkezésre arról, hogy a D Vitamin milyen fontos az influenza és a felső légúti fertőzések megelőzésében és kezelésében.

Bár a D-vitamin úgy tűnik nincs közvetlen hatással magára a vírusra, erősíti az immunrendszert. Ezáltal téve lehetővé a szervezet számára a vírus hatékonyabb leküzdését. Ezenkívül megszünteti a gyulladásos folyamatokat is. Összességében ez a D-vitamint nagyon hasznos alkozóeleme a felsőlégúti megbetegedések elleni készítményeknek.

A tanulmányok kimutatták, hogy nyilvánvaló kapcsolat van az alacsony D-vitamin szint és a vírusfertőzések között, például az influenzára való hajlam között. Ez azt jelenti, hogy a téli hónapokban kevesebb napfényt kap a szervezet, ami alacsonyabb D-vitamin szintet eredményez, és az egyik hipotézis az, hogy az influenza szezonalitása azzal kapcsolatos, hogy a legtöbb ember télen alacsonyabb D-vitamin szinttel rendelkezik, mint nyáron.

Mire jó a cink?

CinkA cink vírusellenes, immunmoduláló antioxidáns ásvány, ami javítja a természetes ölősejtek és a segítő T-sejtek tevékenységét, illetve az autoimmun panaszokkal élők immunválaszait és krónikus gyulladásait.

A cink az egész testben megtalálható. Szervezetünk nem raktároz felesleges cinket, ezért azt táplálékkal kell bevinni. Változatos étrenddel általában elegendő cinkhez jut szervezetünk. Ez a nyomelem szükséges az egészséges immunrendszer működéséhez, a sebgyógyuláshoz, a véralvadáshoz, a pajzsmirigy működéséhez. Kulcsszerepet játszik a látás fenntartásában  és jó hatással lehet a vírusok ellen is. Számos sejtszintű folyamatban van szerepe, közel 100 enzim működéséhez nélkülözhetetlen, de szerepet játszik a fehérje képzésben. Szerepe a sejtosztódás során kiemelten fontos. Védelmet nyújt a szabad gyökök és a gyulladások káros hatásaival szemben. Szükséges a vírusok, baktériumok és fertőzések ellen harcoló fehérvérsejtek termeléséhez is.

Néhány tanulmány kimutatta, hogy napi 80–92 mg cink akár 33%-kal is csökkentheti a megfázás időtartamát.  Sőt, a cink-kiegészítők jelentősen csökkentik a fertőzések kockázatát, és elősegítik az immunválaszt még az  idősebb embereknél is.

Miért van szükség szelénre, hogy az immunrendszer megfelelően védekezzen a vírusokkal szemben? 

szelenA szelént képes meggátolni a vírusok lemásolódási képességétÍgy a szelén a vírusvédelem egyik igen fontos összetevője.

A szelén továbbá elősegíti az immunrendszer egészséges működését, immunmodulátorként működik, ami azt jelenti, hogy egyaránt segíti a túlműködő és az alulműködő immunrendszert, szükséges a vírusok elleni küzdelemhez. Megkétszerezheti a limfociták védekezőképességét.

A szelén nélkülözhetetlen az autoimmun eredetű pajzsmirigybetegségek (Graves-Basedow kór, Hashimoto), a rheumatoid arthritisz (ízületi gyulladás), a Crohn-betegség (krónikus bélgyulladás), az autoimmun vaszkulitisz (erek gyulladásai) és gluténérzékenység esetén.

 

A koronavírusfertőzés megelőzésében hasznosnak tartott egyéb tápanyagok közé tartozik a NAC és a szulforafán is. Melyet a Neu Cell Balance készítményünkben megtalál.

MIKOR AJÁNLJUK?

- Ha szeretné gyógynövényekkel is megelőzni a légúti fertózéseket vagy ha nátha, megfázás, felsőlégúti fertőzések, enyhe lefolyású COVID fertőzés  tünetein természetes készítménnyel kíván enyhíteni. 
- Ha a légutakat érintő betegségek (rekedtség, száraz köhögés, COPD, asztma) kezelésére alkalmazott gyógyszeres és életmód-terápia mellett gyógynövényeket is szeretne használni egészségtámogató céllal.

MIT TARTALMAZNAK A KAPSZULÁK?

  • Kizárólag kiváló minőségű gyógynövényeket és azok összes hatóanyagát.
  • Nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, segédanyagot vagy tartósítószert.
  • Egyedi gyártástechnológiánk köszönhetően a kapszulákban lévő gyógynövények megnövelt biológiai hozzáférhetőséggel és aktivitással, nagyobb flavonoid- és polifenoltartalommal, erősebb antioxidáns hatással, jobb oldhatósággal rendelkeznek és a gyógynövény hatóanyagok 100 százalékát tartalmazzák.

FOLYAMATOSAN FOGYASZTHATÓ?

  • A készítmény nem tartalmaz olyan gyógynövényeket, amelyek hatóanyagai felhalmozódnának a szervezetben, ezért korlátlan ideig és biztonságosan fogyasztható hosszú távon is.
Adatok
Raktáron
1
Szállítási idő
1 nap
Gyártó
Lifebalance Consulting Kft
Várható kiszállítás
2024.06.19
Cikkszám
100001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!